Vajzat hanë m*t në Dubai, ish-banorja e Bigut në Shqipëri: Pesë minuta pune është…

1 vit më parë
Vajzat hanë m*t në Dubai, ish-banorja e Bigut në Shqipëri: Pesë minuta pune është…

Dubai Porta Potty është një nga ngjarjet më të mëdha të muajit, ku me publikimin e një videoje të neveritshme u zbuluan botërisht gjestet maniake të sheikëve të pasur kundrejt modeleve dhe influencereve të njohura në Instagram.

Në lidhje me këtë temë ka dhënë mendimin shumë persona dhe e fundit është ish-banorja e BB, Fjorentina Halili. Ajo tha se personalisht nuk do mund ta bënte diçka të tillë pasi është rritur me edukatën e punës dhe të gjithë “do ia bënin me gisht.”

Ndër të tjera Halili u shpreh se 20-vjeçareve të sotme u duken para të shpejta ai 5-minutësh, prandaj nxitën për t’a bërë për të fituar paratë e shpejta. Halili e arsyeton në këtë formë.

“Për shemull një 20-vjeçare do të thoshte që është mënyra më e shpejtë edhe më e thjeshtë për të fituar shumë lekë, “nuk ka asnjë gjë të keqe, 5 minuta punë është”- do thotë (qesh).

“Kjo gjë ndodh tek pjesa e rinisë që është rritur tani, unë jam një pjesë e rinisë së hershme që jam rritur me kulturën e punës.Në fund të ditës të gjithë i duam lekët edhe tundohen kur i shofin.

“Por problem është si je rritur, sa të vret ndërgjegja. Unë për veten time nuk e bëj dot këtë gjë, sepse të gjithë do më shofin. Pse duhet të ma bëjë tjetri me gisht?”,-u shpreh ajo ndër të tjera.