‘Vajzat shkojnë me pleq se u vlon gjáku’, pensionisti bën deklaratën bómbë: Djemtë se kanë mendjen për s*ks!

7 muaj më parë
‘Vajzat shkojnë me pleq se u vlon gjáku’, pensionisti bën deklaratën bómbë: Djemtë se kanë mendjen për s*ks!

Jetojmë në një kohë ku shpesh gjërat po ecin shumë mbrapsht, kjo sidomos në marrëdhëniet njerëzore. Martesa, që deri para disa vitesh është konsideruar si një institucion që krijon një shoqëri të shëndoshë sa vjen dhe po zbehet dhe gjithmonë e më pak po shohim çifte që kurorëzojnë dashurinë e tyre dhe krijojnë familje.

Një deklaratë e një pensionisti për rubrikën ‘Box Pop’ në ABC News po bën xhiron e rrjetit, pasi ai ka pasqyruar një realitet mjaft të trishtë të shoqërisë shqiptare.

Ai shprehet se djemtç e rinj pinë vetëm lëndë n*rkotike dhe nuk e kanë mendjen të kryejnë marrëdhënie s*ksuale, e kështu vajzat kanë filluar të shkojnë me pleq dhe burra se u ‘vlon gj*ku’.

“Çunat e rinj sot pijnë vetëm b ar dhe nuk e kanë më mendjen për s***. Tani gjithë gocat e reja po shkojnë me të vjetrit sepse u zien gjaku.

Gratë të ngacmojnë shumë, të shohin në lokal dhe t’a bëjnë me sy. Na ka zënë halli”, tha ndër të tjera pensionisti nga Tirana.

Shumica e komenteve janë negative për zotërinë në fjalë dhe nuk mungojnë as ofendimet ndaj tij duke i vënë etiketime të ndryshme.

Një pjesë e deklaratës është e vërtetë që shumë të rinj sot janë të dhënë pas b arit, por nuk mund t’i përgjithësosh të gjithë, rinia jonë nuk ka asnjë ndryshim nga ajo e vendeve të tjera të Europës.

Pse e themi këtë? Edhe jashtë kudo, rinia ka ato problemet e veta, nuk është rinia jonë e vetme që ndihet në një farë mënyrë në udhëkryq.