Vajzën bukuroshe e zuri gjumi në supin e tij në autobuz, djali ‘e zë’ të dashur

7 muaj më parë
Vajzën bukuroshe e zuri gjumi në supin e tij në autobuz, djali ‘e zë’ të dashur

Historia e pabesueshme e një burri se si një vajzë që e zuri gjumi në supin e tij në autobus e më pas janë lidhur, ka mahnitur TikTok, me videot që detajojnë historinë e tyre të mrekullueshme të dashurisë me afro 20 milionë shikime.

“Ndjehem sikur po jetoj një ëndërr, kam ëndërruar të jem me një person kaq të mrekullueshëm!”- shprehet djaloshi i ri.

Djali u takua me tëdashurën e tij, Catalina, më 5 korrik 2022, ndërsa të dy po udhëtonin në të njëjtin autobus. Huarcaya përshkroi se si ishte ulur pranë një pasagjereje tjetër femër, e cila më pas zbriti, dhe burri oportunist zuri vendin e saj.

Më pas Catalina e zuri gjumi mbi shpatullën e tij, siç shihet në këtë klip që grumbulloi 3 milionë shikime .
“Ajo përfundoi duke rënë në gjumë, kështu që e lashë të pushonte,” tha Huarcaya, e cila thuhet se nuk bëri asnjë lëvizje në atë kohë.

Vajzën bukuroshe e zuri gjumi në supin e tij në autobuz, djali ‘e zë’ të dashur

Disa javë më vonë dy të rinjtë rastisën sërish në autobuz dhe në atë moment djali vendosi t’i kërkonte numrin e telefonit.

“Vendosa të flisja me të dhe kërkova numrin e saj të WhatsApp-it, ne folëm dhe përfunduam duke shkuar në takime,” tha shoku mbështetës. Në një video vijuese, e cila ka mbi 14.6 milionë shikime , ai mund të shihet duke “autobus” një lëvizje ndaj të dashurës së tij tani.