Zbulohet kryeultrasi që drejtonte tifozët holandezë në Tiranë, që bënë kaos të madh (foto)

1 vit më parë
Zbulohet kryeultrasi që drejtonte tifozët holandezë në Tiranë, që bënë kaos të madh (foto)

Nga dita e djeshme, Tirana është në një kaos të paparë pas tifozët e shumë holandezë dhe ata italianë që kanë ardhur për finalen e Conference League kanë filluar nga trazirat që priteshin.

Nuk kanë munguar incidentet mbrëmjen e djeshme, ku mbi 15 policë janë lënduar dhe po marrin shërbim të spitali i Traumës, gjendja e tyre nuk përben rrezik për jetën.

Gjithashtu një qytetar u përfshi në një incident dhe u godit nga disa tifozë holandezë te “9 Katshet”, gjendja e tij thuhet se është e mirë.

Rrugë të prishura, kazane të hedhura në tokë, xhama të thyer, e akte të tjera si këto që në situata të tilla dhe me tifozeri të tilla janë të pashmangshme.

Në rrjetet sociale, ndërkohë, ka plasur humori me situatën e krijuar, edhe pse ajo mund të përsëritet sërish këtë mbrëmje (urojmë që jo).

Më poshtë po iu sjellim disa nga memet me të bukura që po bëjnë xhiron e rrjeteve sociale në vendin tonë. Kishte pafund, por ne zgjodhëm ato më pikantet.

Zbulohet kryeultrasi që drejtonte tifozët holandezë në Tiranë, që bënë kaos të madh (foto) Zbulohet kryeultrasi që drejtonte tifozët holandezë në Tiranë, që bënë kaos të madh (foto) Zbulohet kryeultrasi që drejtonte tifozët holandezë në Tiranë, që bënë kaos të madh (foto) Zbulohet kryeultrasi që drejtonte tifozët holandezë në Tiranë, që bënë kaos të madh (foto) Zbulohet kryeultrasi që drejtonte tifozët holandezë në Tiranë, që bënë kaos të madh (foto)